Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Φτιάξανε σχολείο-κόσμημα για να πηγαίνουνε τα γυφτάκια της περιοχής (κυρίως) και δεν άφησαν καρφίτσα πάνω! ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχολείο - "φάντασμα" στο Μενίδι - MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το κτήριο που θα στέγαζε το 13ο γυμνάσιο Αυλίζας στο Μενίδι ολοκληρώθηκε το 2007, κόστισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ και σήμερα δεν θυμίζει τίποτα από σχολικές εγκαταστάσεις, αλλά κάτι μεταξύ οικοδομής και χωματερής. Όλα είναι ξηλωμένα και κατεστραμμένα....

Πόρτες, παράθυρα, σώματα καλοριφέρ, υδραυλικά, είδη υγιεινής, πατώματα, αλουμίνια, ακόμα και το ασανσέρ, λείπουν, ενώ το κουδούνι δεν χτύπησε ποτέ. Μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής του το κτήριο είχε φύλακα. Όταν ο εργολάβος το παρέδωσε στο κράτος ξεκίνησαν οι βανδαλισμοί. Σήμερα έχουν μείνει μόνο κουφάρια από μπετόν και σίδερα και αντί για σχολείο, το κτήριο έχει μετατραπεί σε άντρο κάθε λογής παραβατικότητας και εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου