Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Καταρρέουν οι μισθοί στην Τουρκία – Φιλοκυβερνητικό κανάλι προτείνει.. κεφτέδες χωρίς κρέας

Η παρουσίαση συνταγών σε κυβερνητικά τηλεοπτικά δίκτυα με κεφτεδάκια δίχως κρέας και μόνο ψωμί  τέθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση  σαν ζήτημα εξαιτίας της ακρίβειας της φτώχειας και της ανεργίας που επικρατεί στην Τουρκία.
Η αντιπολίτευση στην Τουρκία θέλοντας να δείξει την ανέχεια και που υπάρχει στην χώρα και ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει ούτε 100 γραμ. κιμά ανέφερε πως έφτασαν στο σημείο να προβάλλουν σε φιλοκυβερνητικά δίκτυα κεφτεδάκια δίχως κρέας.
«Στα φιλικά προς το παλάτι τηλεοπτικά δίκτυα άρχισαν να δείχνουν συνταγές με κεφτεδάκια δίχως κρέας. Απομακρυνθήκατε τόσο πολύ από τον λαό;» σημείωσε χαρακτηριστικά σε ομιλία του ο Φαίκ Οζτράκ εκπρόσωπος Ρεπ. Λαικού Κόμματος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου