Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Focus: Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας είναι το Ελληνικό success story

«Oφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει την αισιοδοξία στη χώρα μας ο αρθρογράφος του περιοδικού Focous σχολιάζοντας την κατάσταση στη χώρα μας.

Στο κείμενο με τίτλο «Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας» ο δημοσιογράφος ειρωνεύεται τα περί «success story» του Αντώνη Σαμαρά.

Την ίδια ώρα, από την κριτική του περιοδικού δεν ξεφεύγουν τα
έργα των οδικών αξόνων, οι ιδιωτικοποιήσεις, ο χώρος της υγείας αλλά και η δημόσια διοίκηση.

Ο συντάκτης παράλληλα χρησιμοποιεί τις αναφορές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, για την απειλή χρεωκοπίας που αντιμετωπίζουν ακόμα και υγιείς επιχειρήσεις ενώ ασκείται και κριτική στο υπουργείο Οικονομικών ότι στραγγαλίζει τη ρευστότητα.

nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου