Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης στη Συρία. Το "καημένο" το προσφυγόπουλο που το σώσαμε απο άγρια κύματα του Αιγαίου. Του δώσαμε σπίτι, φαϊ, επίδομα, ΟΛΑ τσάμπα. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ τέτοια καθάρματα μας ΕΠΕΒΑΛΑΝ στα σπίτια μας`

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης στη ΣυρίαΤη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 32χρονος που συνελήφθη  στην Αλεξανδρούπολη με την κατηγορία πως είναι ένας από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους....
 Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο - ντοκουμέντο με τη δράση του 32χρονου στη Συρία το 2011.

 

 
Ο ίδιος, μέσω της συνηγόρου υπεράσπισης του, υποστηρίζει πως δεν ανήκε στο ISIS, αλλά στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου