Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Διαβατά: 23 συλλήψεις γύφτων -έτοιμων για ..πόλεμο- για παράνομη οπλοφορία και απόπειρα ανθρωποκτονίας

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi

Συνολικά 23 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμό γύφτων στα Διαβατά, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.   Από τους συλληφθέντες, οι 6 εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας...
σε βάρος τριών ατόμων που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2018.   Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, σε 8 κατοικίες, εγκαταλελειμμένα οικήματα και οχήματα κατά τις οποίες συνελήφθησαν 23 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, οπλοκατοχή, σύσταση συμμορίας και απείθεια.  Σημειώνεται ότι ένας εκ των συλληφθέντων, στην προσπάθειά του να διαφύγει πριν την επικείμενη έρευνα, πήδηξε από ύψος 4 περίπου μέτρων με συνέπεια να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.  Κατασχέθηκαν συνολικά 7 κυνηγετικές καραμπίνες και περίπου 2.200 φυσίγγια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου