Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Πρύτανης ΑΠΘ προς κυβέρνηση: Λύστε το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στο πανεπιστήμιο. ΒΙΝΤΕΟ

Πρύτανης ΑΠΘ προς κυβέρνηση: Λύστε το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στο πανεπιστήμιο
Έκκληση να δοθεί λύση στο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απηύθυνε ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Περικλής Μήτκας κατά την προσφώνησή του στον επίσημο εορτασμό της Ημέρας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου...
της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της Πόλης και του Έπους του '40 που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
«Δεν είναι ζήτημα πολιτικής θεώρησης η τήρηση των νόμων, είναι υποχρέωση όλων μας αλλά κυρίως αυτών που έχουν τα μέσα, τη δυνατότητα και την εκ του νόμου αρμοδιότητα να παρέμβουν», είπε στην ομιλία του ο κ. Μήτκας, σύμφωνα με το voria.gr προσθέτοντας ότι «το Αριστοτέλειο, καθώς πλησιάζει τα 100 από ιδρύσεως, στέκεται όρθιο και ονειρεύεται παρά, τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει».
Ο. κ Μήτκας σημείωσε επίσης ότι το πανεπιστήμιο, «προσπαθεί να αποτινάξει τις ιδεοληψίες του παρελθόντος, απαιτεί όμως από την κοινωνία και την πολιτεία να ξαναθυμηθούν ότι λειτουργούμε όχι ως κέντρο διαφθοράς ή ανομίας αλλά ως ναός της γνώσης, ως μοχλός ανάπτυξης και προόδου".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου