Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Μπορίσοφ: Παράδειγμα προς μίμηση για άλλους γείτονες η συνεργασία Ελλάδας – Βουλγαρίας. «Με την Ελλάδα θα είμαστε πάντα οι καλύτεροι φίλοι και θα θέλαμε κι άλλοι να μας ακολουθήσουν»

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπόικο Μπορίσοφ.
Το μήνυμα πως η συνεργασία Ελλάδας - Βουλγαρίας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους γείτονες, έστειλε, από το βήμα της 3ης Ευρωαραβικής Συνόδου Κορυφής, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ....
  «Με την Ελλάδα θα είμαστε πάντα οι καλύτεροι φίλοι και θα θέλαμε κι άλλοι να μας ακολουθήσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας. Έδωσε μάλιστα έμφαση στην ενεργειακή συνεργασία των δύο χωρών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Αλέξη Τσίπρα θα συζητήσουμε λεπτομερώς τη συνεργασία μας σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγωγό φυσικού αερίου, αυτό το 25% που μένει να διευκρινιστεί».  Ο κ. Μπορίσοφ έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προσωπικές του σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Αναστασιάδη, τονίζοντας: πως «είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που επιμένουμε σταθερά στην ενότητα και τη διεθνή παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο αραβικός κόσμος δεν μπορεί παρά να είναι εταίρος μας σε αυτό. Έχουμε καλύτερες πιθανότητες όταν συνεργαζόμαστε, όταν οι προσπάθειες είναι συντονισμένες».  Ο αριθμός των συμμετεχόντων στη Σύνοδο Κορυφής, είπε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, δείχνει τη δυναμική και την προοπτική ότι υπάρχει ελπίδα να υπάρξει ευημερία στην ευρύτερη περιοχή.  Στη συνέχεια ανέδειξε τη σημασία των αρχών προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τονίζοντας την ανάγκη υπεράσπισής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου