Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ιατροδικαστής: Οι Αλβανοί προσπάθησαν να συγκαλύψουν τα ίχνη της εκτέλεσης στο σώμα του Κ.Κατσίφα (βίντεο)

Ιατροδικαστής: Οι Αλβανοί προσπάθησαν να συγκαλύψουν τα ίχνη της εκτέλεσης στο σώμα του Κ.Κατσίφα (βίντεο)
Μόλις για πέντε λεπτά επέτρεψαν στον Έλληνα ιατροδικαστή, κ. Θ.Βουγουκλάκη, να δει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο Έλληνας ιατροδικαστής το μόνο που πρόλαβε να διαπιστώσει ήταν ότι τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί...
με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί όλα τα στοιχεία και τα
υπολείμματα από τις σφαίρες.  Οι δύο αυτές κινήσεις έχουν εξαφανίσει σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσε να εντοπίσει ο ιατροδικαστής.  Έδωσαν άδεια στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει την σορό για 5 μόλις λεπτά και με την συνοδεία του δικηγόρου της οικογενείας και ενός συγγενή.  Τα νέα δεδομένα έκανε γνωστά ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.  Όπως είπε ο κ.Γιοβανόπουλος η σορός φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στην καρδιά.  Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής, ωστόσο, τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί.  «Μας επετράπη να το δούμε μόνο για πέντε λεπτά», είπε ο κ.Γιοβανόπουλος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ήταν κατηγορηματικός ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφερε τραύματα στα πόδια, πράγμα που θα ήταν ένδειξη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί θα είχαν κάνει προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, αντί να τον σκοτώσουν.  Οι διαπιστώσεις αυτές έρχονται μετά την πολύωρη προσπάθεια των αλβανικών αρχών να μην επιτρέψουν καν να εξεταστεί η σορός του ομογενούς παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, όπως ευθύς εξαρχής ζητούσε η οικογένεια Κατσίφα.  Χρειάστηκε διπλωματική παρέμβαση για να επιτραπεί στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε μάλιστα στα Τίρανα, ωστόσο, επί της ουσίας δεν είχε νόημα, αφού τα τραύματα είχαν συρραφεί και η σορός είχε πλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου