Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μαφιόζικο χτύπημα! «Γάζωσαν» γνωστό «ΝΟΝΟ» της νύχτας στο λιμάνι του Πειραιά! Βρέθηκε καμένο λευκό βαν και ενα καλάσνικοφ! (φωτο&βιντεο

van1
Όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη. Ξαφνικά άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, πλησίασαν  γνωστό «νονό» της νύχτας και τον «γάζωσαν»! Ο άνδρας...
έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρότατη μετά τους πυροβολισμούς.
peiraas1
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Το όνομα του παραπέμπει σε άτομο που τον Νοέμβριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.
Βρέθηκε καμένο λευκό βαν και καλάσνικοφ στο σημείο Μήλου και Αιτωλικού ! Όλα δείχνουν πως σχετίζονται με την μαφιόζικη επίθεση. Δέχτηκε τρεις σφαίρες, εκ των οποίων μία στην μηριαία αρτηρία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του έδεσαν το τραύμα με μία ζώνη μέχρι να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου