Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Το ακούσαμε κι αυτό! Ακριβοπούλου για την Μέρκελ: Μόνο ο Τσίπρας έμεινε από τους ηγέτες της ΕΕ.

Σχετική εικόνα
Έχει δεν έχει «πλάκα» η Κατερίνα Ακριβοπούλου χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον «τελευταίο ηγέτη». Το ακούσαμε κι αυτό. Το άκουσε και ο Άδωνις και σιγά μη δεν το πόσταρε. «Εχει “πλάκα”, ιστορική...
από το κάδρο των ηγετών του 2015 στην ΕΕ είχε μείνει μόνο η Ανγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας. Τώρα φεύγει και η Μέρκελ. Εχει κι αυτό νομίζω μια ειδική σημειολογία», ανέφερε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά».

Μήν σας διαφύγει: «από το κάδρο των Ηγετών της Ευρώπης είχε μείνει μόνον η Μέρκελ και ο Τσίπρας....τώρα φεύγει και η Μέρκελ οπότε..» μόνος του ο Αλέξης...κατά την κα Ακριβοπούλου, «Αλέξης ο τελευταίος Ηγέτης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου