Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Η ώρα ήλθε και πέρασε!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

«Όταν έρθει η ώρα», απάντησε ο κ. Καμμένος σε πολίτη που τον κάλεσε να παραιτηθεί για να σωθεί η Μακεδονία κατά τον εορτασμό της επετείου του «Όχι».
Πότε θα έλθει η ώρα; Όταν θα έχουμε φθάσει στο μη περαιτέρω; Όταν οι Σκοπιανοί κάνουν τις αλλαγές στο Σύνταγμά τους;
Γνωρίζει ο κ. Καμμένος ότι εδώ δεν έχουμε μια συμφωνία που κυρώνεται παράλληλα από τα δύο μέρη.
Έχουμε μια συμφωνία που θέτει όρους στη μία πλευρά (αλλαγή Συντάγματος από τους Σκοπιανούς) και όταν αυτοί οι όροι εκπληρωθούν (αυτό προβλέπει η συμφωνία), το άλλο μέρος, δηλαδή η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη να κυρώσει και να μην φέρει πλέον κανένα εμπόδιο στην ένταξη της γειτονικής χώρας σε διεθνείς οργανισμούς.

Επομένως, η ώρα είχε έλθει την προηγουμένη της υπογραφής στις Πρέσπες, όταν ο κ. Καμμένος ψήφισε υπέρ της κυβέρνησης κατά την ψήφο δυσπιστίας και επέτρεψε σε Τσίπρα και Κοτζιά να πάνε την επομένη να υπογράψουν.
Δηλαδή, η «ώρα» ήλθε και πέρασε! Όλα τα υπόλοιπα είναι οι γνωστές πολιτικές απάτες.
Άλλωστε, ο κ. Καμμένος έχει φροντίσει, σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα, να μην έχει πλέον καμιά σημασία η παραίτησή του.
Και αυτός να παραιτηθεί, θα μείνουν και θα ψηφίσουν βουλευτές του – το έχουν δηλώσει – οι υπουργοί του – επίσης το έχουν δηλώσει – η κ. Παπακώστα η οποία υπουργοποιήθηκε μέσω Καμμένου και η οποία κάτι λέει τώρα περί… ερμηνευτικής δήλωσης για την γλώσσα και την ταυτότητα, που ούτως ή άλλως υπάρχει στη συμφωνία και που οπωσδήποτε δεν μας λύνει το πρόβλημα όσον αφορά στον κίνδυνο δημιουργίας νέου αλυτρωτισμού και μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.
Ο Καμμένος δεν έχει από κάτω ούτε κόμμα, ούτε κοινοβουλευτική ομάδα. Το μόνο που έχει είναι ο εαυτός του. Ούτε ψηφοδέλτια μπορεί να κλείσει, διότι δεν βρίσκει υποψηφίους.
Αυτός που κατηγορούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους ως προδότες, προσκυνημένους και Τσολάκογλου, είναι ο ίδιος που επέτρεψε στον Τσίπρα να φέρει σε πέρας το σχέδιο για την παράδοση της Μακεδονίας.
Και τσαμπουνάει τα γνωστά φληναφήματα περί πάταξης της διαφθοράς, τα οποία επανέλαβε και η κ. Κόλλια κατά τους εορτασμούς της Κυριακής στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες, όταν αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο.
Είπε: «Αν το τίμημα για να φύγει το μαύρο σύννεφο της διαπλοκής πάνω από την Ελλάδα, και για να ανακτήσουμε την ισχύ και την εθνική μας κυριαρχία, είναι να γίνουμε στόχος μερικών στημένων υβριστών, το θεωρώ το ελάχιστο έναντι του καθήκοντος για την Πατρίδα. Οι στημένες ύβρεις δεν κλονίζουν στο ελάχιστο τον αγώνα μας για την πάταξη της διαπλοκής, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την ενδυνάμωση της πατρίδας μας».
Τέτοια πράγματα! Τα δέχεται όλα επειδή θέλει να φύγει το μαύρο σύννεφο της διαπλοκής και να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία! Όλα τα υπόλοιπα είναι ήσσονος σημασίας!
Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που μετείχαν σε κυβερνήσεις και κοινοβουλευτικές ομάδες που υποτίθεται ότι έφεραν το «μαύρο σύννεφο της διαπλοκής»!
Σε λίγο θα μας παριστάνουν και τους οσιομάρτυρες!
Προς το παρόν, η μόνη ώρα που έχει έλθει είναι η δική τους! Αλλά δυστυχώς το τίμημα θα το πληρώσει η χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου