Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Χοροί και πανηγύρια από το ανθελληνικό «Ουράνιο Τόξο» για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια

Χοροί και πανηγύρια για το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόξο» με έδρα την Φλώρινα μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο πολιτικός φορέας ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την «μακεδονική» μουσική βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στον Αγιο
Παντελεήμονα Αμυνταίου το περασμένο Σάββατο, δηλώνει ότι «οι Εθνικά Μακεδόνες συνέχεια, παντού και πάντα…» θα χορεύουν!
Μάλιστα, το «Ουράνιο Τόξο» εξαπολύει επίθεση κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τον τρόπο, που καλύπτουν θέματα σχετικά με την “εθνική Μακεδονική μειονότητα στη βόρεια Ελλάδα”!

Οπως αναφέρεται στη σελίδα του πολιτικού κόμματος, που στις ευρωεκλογές του 2009 κατήλθε με την ονομασία 'Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο' και έλαβε στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας 4.530 ψήφους (0,09%), «τραγουδήσαμε, χορέψαμε γλεντήσαμε και ένα είναι σίγουρο… θα το κάνουν οι Εθνικά Μακεδόνες συνέχεια, παντού και πάντα…Τελικά το Μακεδόνικο τραγούδι από μόνο του είναι κάτι το μοναδικό…GORE GLAVATA BRAKIA…» ή στα ελληνικά «Ψηλά το κεφάλι αδέρφια». Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον υπό ίδρυση αποκαλούμενο σύλλογο «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού», με τους διοργανωτές να ανεβάζουν στο youtube πλάνα από τη μουσικοχορευτική βραδιά, υπογραμμίζοντας ότι όσοι αντιδρούσαν δεν κατάφεραν να την ματαιώσουν.


Σε αυτό το πλαίσιο, το «Ουράνιο Τόξο» μιλά για «κατάντια» των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης «Για να δείτε πόσο το 'βαθύ κράτος΄όπως τα 'βοθροκάναλα' λειτουργούν ως όργανά του και πώς παρουσιάζουν ζητήματα σχετικά με μειονοτικά θέματα στη χώρα. Ειδικά σχετικά με την εθνική Μακεδονική μειονότητα στη βόρεια Ελλάδα” προσθέτοντας: “Απίστευτη η υποκρισία στα ΜΜΔιαστρέβλωσης, όπου σχετικά με τη Συμφωνία, το πιο λογικό θα ήταν να πάρουν γνώμες και από τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα. Πολιτισμένα και σίγουρα χρήσιμο για την πολύπλευρα ενημέρωση. Φανταστείτε για τη Συμφωνία αυτή ήρθαν στα Γραφεία του κόμματος μεταξύ άλλων από το BBC radio, Süddeutsche Zeitung, σοβαρό Γαλλικό Πρακτορείο, ακόμη και ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα. Από τα της χώρας μας ΜΜΔιαστρέβλωσης στα λεγόμενα εθνικά-μειονοτικά θέματα 'βουβαμάρα' ή επιλεκτικά κατά το 'εθνικό συμφέρον'. Κατάντια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου