Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Ο Καμμένος επικαλείται τη μαρτυρία Σπίρτζη ότι δεν είπε για Σόρος και 50 εκ. κι ο Σπίρτζης τον αδειάζει: «εγώ δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω, απλά δεν άκουσα»


Διαψεύδει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος ότι είπε στο υπουργικό συμβούλιο για χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.
Ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει:
Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες.


Σπίρτζης: «Δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω, απλώς δεν άκουσα»

Νωρίτερα, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας σε ερώτηση για τις καταγγελίες Καμμένου ότι η ελληνική κυβέρνηση πήρε χρήματα από τον Σόρος, υποστήριξε ότι δεν άκουσε ποτέ τέτοια πράγματα από τον υπουργό Άμυνας.

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.

Ωστόσο, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την συνέντευξή του, ο υπουργός Υποδομών ένιωσε την ανάγκη να διευκρινίσει με ανάρτησή του στο twitter:

«Όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε».



Κοτζιάς για υπουργικό: Ο Καμμένος, ο Σόρος, τα μυστικά κονδύλια

Νέα πυρά κατά Καμμένου και Τσίπρα είχε εξαπολύσει ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Μιλώντας στην εκπομπή του ΚΡΗΤΗ TV, «Αντιθέσεις» και τον Γιώργο Σαχίνη, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο, αποκαλύπτοντας όσα ελέγχθησαν εκεί ανάμεσα στον ίδιο και τον υπ. Αμυνας Πάνο Καμμένο αλλά και τον «ουδέτερο» Αλέξη Τσίπρα.

Οπως είπε η πολιτική πρέπει να έχει και ηθικά χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι η συζήτηση στο υπουργικό «προς το τέλος απέκτησε και ηθικά χαρακτηριστικά».

Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερά του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής. Η άλλη πλευρά έλεγε ότι “τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών”, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε. Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπ. Αμυνας ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης δεν μπορώ να συμμετέχω».




Η ΝΔ πάει στη Δικαιοσύνη το «βίντεο Κοτζιά» με τις καταγγελίες για χρηματισμό

Η Νεα Δημοκρατία κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τις δηλώσεις Κοτζιά, ενω ζητάει να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή Κοτζιά στον Πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή της διατυπώνει τα εξής ερωτήματα: «Εμπλέκεται και ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας στις ύποπτες υποθέσεις της κυβέρνησης που καταγγέλλει ο κ. Κοτζιάς; Υπάρχουν στην επιστολή του αναφορές στο σκάνδαλο Καμμένου με την υπόθεση πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία; Καταγγέλλει ο κ. Κοτζιάς τον αδιαφανή τρόπο που ο κ. Καμμένος φέρεται να διαχειρίστηκε τα κοινοτικά κονδύλια των ΜΚΟ για τους πρόσφυγες;»

Η Πειραιώς προσθέτει πως δεν αναδεικνύει τυχαία σήμερα τα ενδεικτικά αυτά ερωτήματα διότι σημειώνει πως, όπως και πολλά άλλα, διατυπώνονται πλέον με τη μορφή των αποκαλύψεων στον Τύπο και το διαδίκτυο, που μεταφέρουν καθημερινά πληροφορίες από το περιεχόμενο της επιστολής Κοτζιά.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά. Πολύ περισσότερο, όταν το "ανοιχτό βιβλίο του", όπως χαρακτήρισε τον κ. Κοτζιά, αποκάλυψε δημοσίως πως ο κ. Καμμένος μέσα στο υπουργικό συμβούλιο κατήγγειλε ότι ο επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος χρημάτισε υπουργούς της κυβέρνησής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξαγοράσουν και εκείνοι ξένους παράγοντες. Αν όλα αυτά ο κ. Τσίπρας τα θεωρεί "ψεκασμένες θεωρίες συνομωσίας" του κ. Καμμένου, όπως τα χαρακτήρισε σήμερα η «Αυγή», να το πει δημοσίως. Σε μια τέτοια περίπτωση, ωστόσο, οφείλει να εξηγήσει με πειστικό τρόπο στους πολίτες, γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά και επέλεξε να συγκυβερνά με ένα "ψεκασμένο συνωμοσιολόγο"», τονίζει η ΝΔ.

Επιπλέον, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνη, κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση έπραξε το αυτονόητο, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιχ. Καλογήρου και ο αναπληρωτής του κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος, αν και ήταν παρόντες στο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο ακούστηκαν οι καταγγελίες Καμμένου, αντί να κινήσουν τη διαδικασία διερεύνησής τους, παριστάνουν τους Ποντίους Πιλάτους μετέχοντας σε μια πρωτοφανή κυβερνητική ομερτά», συμπληρώνει η Πειραιώς και υπογραμμίζει: «Αυτονόητο είναι, τέλος, ότι και η Δικαιοσύνη οφείλει να ζητήσει να της προσκομισθεί η επιστολή Κοτζιά. Και αυτό διότι σωρεία δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η επιστολή αποκαλύπτει στοιχεία για σωρεία σκοτεινών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα και χρήζουν άμεσης δικαστικής διερεύνησης».

Μαξίμου: Η μόνη ομερτά είναι του κ.Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του 

Το «μπαλάκι» σε Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής πετάει το Μέγαρο Μαξίμου και χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες Κοτζιά, κάνει λόγο για προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης «να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων».

Υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κ.Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Είναι αξιοθαύμαστη, αν και με καταφανείς στόχους,  η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων, από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν.

Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι.

Οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους.

Ο ελληνικός λαός έχει κρίση, έχει γνώση και διαμορφώνει άποψη πέρα και έξω από τους σχεδιασμούς και τις βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες που ενορχηστρώνουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κου Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του.

Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου