Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΣΟΕΕ, εκπέμπει S.O.S. Η συγκλονιστική ανάρτηση, μιας καθηγήτριας!


Η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ, μας φέρνει εικόνες από το Αφγανιστάν στο μυαλό. Οι παράνομες πράξεις δίνουν και παίρνουν, σύμφωνα με τα όσα ακούμε στα ρεπορτάζ των διάφορων καναλιών. Η χώρα μας, σύμφωνα με πολλούς είναι ένα απέραντο ξέφραγο αμπέλι. Διάφορες ομάδες, έχουν πάρει τον έλεγχο των πανεπιστημίων....
Είδαμε και το παράδειγμα της φιλοσοφικής, όπου μια Αριστερή ομάδα (ο Ρουβίκωνας), επέβαλε την Ατζέντα της ή μάλλον προσπάθησε. Ο Υπουργός Παιδείας Κ.Γαβρόγλου, με αφορμή τα γεγονότα στην φιλοσοφική, ζήτησε από τους φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους, δηλαδή να μην επιτρέπουν στους διάφορους Ρουβίκωνες, να παρεμβαίνουν. Βέβαια το πως θα το κάνουν οι φοιτητές, δεν το προσδιόρισε.  Η συγγραφέας και καθηγήτρια της ΑΣΟΕΕ Λένα Λιβάνη, περιέγραψε την εμπειρία της, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook Δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια της!!!  Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας, που ακούω να μιλάει στο ραδιόφωνο τώρα και να λέει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές πρέπει να «διεκδικήσουν το χώρο τους» για να λυθούν τα προβλήματα της παραβατικότητας και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε.  ΜΑΡΤΥΡΙΑ: 
Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας, που ακούω να μιλάει στο ραδιόφωνο τώρα και να λέει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές πρέπει να "διεκδικήσουν το χώρο τους" για να λυθούν τα προβλήματα της παραβατικότητας και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Περπατάω στην Πατησίων, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Βλέπω μέσα από την κλειδωμένή πόρτα ένας τύπος να πουλάει παπούτσια και δίπλα ένα φιλαράκι του να πουλάει τσιγάρα ή κάτι άλλο αόρατο.
Πλησιάζω και του λέω: "...
See More
Περπατάω στην Πατησίων, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Βλέπω μέσα από την κλειδωμένή πόρτα ένας τύπος να πουλάει παπούτσια και δίπλα ένα φιλαράκι του να πουλάει τσιγάρα ή κάτι άλλο αόρατο.  Πλησιάζω και του λέω: «Πολύ ωραία. Εσύ είσαι μέσα και κάνεις λαθρεμπόριο κι εγώ που είμαι καθηγήτρια δεν μπορώ να μπω μέσα.»  ΑΥΤΟΣ=( έξαλλος που του διέκοψα το ντηλ):» Αστο ντιάλο ρε μαλαγκισμένο! Ελα από ντω να σου πω! Ελα από ντω μωρή».  Το έβαλα στα πόδια βέβαια γιατί ντεν είμαι και τόσο μαλαγκισμένο να κάτσω να τις φάω από τη μαφία.  Να μην ξανακούσω όμως για διεκδίκηση του χώρου μου γιατί θα γίνω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου