Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Βρε τι γίνεται στην ΕΛ.ΑΣ; Πουλάνε ηρωϊνη. διακινούν λαθρομετανάστες, κάνουν ληστείες, το παίζουν μπράβοι, διακινούν γυναίκες κ.λ.π. Αστυνομικοί μπλεγμένοι σε ροζ κύκλωμα – Απίστευτη υπόθεση στην Αρκαδία

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομικοί μπλεγμένοι σε ροζ κύκλωμα – Απίστευτη υπόθεση στην ΑρκαδίαΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΑΙΝΕ". Δυο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αρκαδία, βρίσκονται στο επίκεντρο διοικητικής πειθαρχικής έρευνας, με την κατηγορία ότι παρείχαν πληροφόρηση και οδηγίες σε μέλη κυκλώματος σωματεμπόρων που δρούσε στην Καλαμάτα για τις επικείμενες επιχειρήσεις των συναδέλφων τους!..
Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ. για την αποδόμηση της εγκληματικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν ευρείας κλίμακας παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στην Τρίπολη Αρκαδίας και σε περιοχές της Αττικής.
«Κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αρκαδίας και δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, παρείχαν, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, πληροφόρηση και οδηγίες σε εμπλεκόμενο καταστηματάρχη σχετικά με υπηρεσιακές ενέργειες και διαδικασίες».
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι δύο αστυνομικοί παρακολουθούνταν από συναδέλφους τους, τους τελευταίους 5 μήνες, ενώ χαρακτηριστικοί είναι κάποιοι από τους διαλόγους, που δημοσιοποιήθηκαν.
Καταστηματάρχης: Σίγουρα δεν έχουμε τίποτα περίεργο;
Αστυνομικός: Όχι ρε, μην αγχώνεσαι.
Καταστηματάρχης: Απλώς να, είδα να περνάει από το μαγαζί το «μαύρο», το «χάρο».
Σε άλλη συζήτηση, ο αστυνομικός φέρεται να ενημερώνει καταστηματάρχη ότι μία από τις κοπέλες του θα συλληφθεί.
Αστυνομικός: Θα προσαχθεί και θα προχωρήσουν σε σύλληψη. Κοίτα να αποφύγει τη σύλληψη. Μετά τα μεσάνυχτα δε θα ισχύει το Αυτόφωρο. Προστάτευσε τα πράγματά σου. Θα αναζητηθεί δεόντως. Να κρυφτεί.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «οι δύο αστυνομικοί βαρύνονται με τις ανάλογες κατηγορίες, ενώ στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας κινείται σε βάρος τους η διοικητική διαδικασία, κατά την οποία θα εξεταστεί η υπηρεσιακή τους κατάσταση».

Το κύκλωμα

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγκληματική ομάδα αποκαλύφθηκε μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Τα μήλη της ομάδα, φέρονται να ενέχονται σε σωρεία περιπτώσεων γενετήσιας εκμετάλλευσης και προαγωγής γυναικών, στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας και στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Την Παρασκευή έγιναν παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στην Τρίπολη Αρκαδίας και σε περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, επτά Έλληνες και μία αλλοδαπή, όλοι τους μέλη της συμμορίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, σωματεμπορίας, μαστροπείας, διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο αλλοδαπές καθώς και δύο Έλληνες για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τον Τελωνειακό Κώδικα, περί Σημάτων και για πλαστογραφία, από τα οποία συνελήφθη η μια αλλοδαπή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο είχε γεννηθεί η συμμορία. Λειτουργώντας καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας και στην Τρίπολη Αρκαδίας, προέβαιναν στην γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή γυναικών που εργάζονταν εκεί, καθώς και στη διευκόλυνση ασέλγειας μεταξύ υπαλλήλων γυναικών και πελατών. Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν διαπιστωθεί πάνω από 600 συναφείς περιπτώσεις.
Επιπλέον δύο από τα συλληφθέντα μέλη της συμμορίας, προμηθεύονταν από Έλληνα ποσότητες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες αφού μετάγγιζαν σε φιάλες επώνυμων προϊόντων, τις διέθεταν στα καταστήματα τους. Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας διακριβώθηκε η δράση ακόμη μίας εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας, τουλάχιστον από τον περασμένο Μάϊο, δραστηριοποιούνταν σε παράνομους στοιχηματισμούς, μέσω διαδικτύου και μη αδειοδοτημένων ιστοσελίδων τυχερών παιγνίων, στην Καλαμάτα και σε περιοχή της Αττικής.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησανΈλληνας και αλλοδαπή , ενώ προέκυψε και η εμπλοκή ενός από τους συλληφθέντες της πρώτης συμμορίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.
Πηγή: kalimera-arkadia, ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου