Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Η άλλη όψη... Όσα δεν γράφουν οι συστημικοί δημοσιογράφοι για τον Γιάννο, το Μάτι, τον Κοτζιά, την Δικαιοσύνη, παραπλανώντας το πόπολο, τα γράφει ο Ρούσσης... και δυστυχώς, αυτή ειναι η αλήθεια...

Σήμερα έχουμε μια προσωρινή προφυλάκιση και μέχρι να γίνει η δίκη θα "μασήσουν" πολλοί, που τώρα στριμώχνονται για το ποιός θα αναλάβει την υπεράσπιση του. Τα μάζεψα στην παρούσα ανάρτηση, αυτά που έγραψε ο Ρούσσης για... τον Γιάννο και την προφυλάκισή του, για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, για τον Κοτζιά και τον Καμμένο, και για την Δικαιοσύνη, δίνοντας την ... άλλη όψη μιας στημένης ιστορίας εξαπάτησης του λαού... 

Και είμαι απόλυτα βέβαιη, πως έτσι θα γίνει... όχι γιατί ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, που το κάθε κόμμα έχει συγκεκριμένο ρόλο να διαδραματίσει, αλλά γιατί υπάρχει μια σάπια δικαστική εξουσία, που συναλλάσσεται ευθέως με την πολιτικη Μαφία.
Κι αφού διαβάσετε τι γράφει ο Νίκος Ρούσσης, ο αιρετικός δημοσιογράφος, κάντε κλικ εδώ ... εδώ... κι εδώ και θα καταλάβετε τι εστί "ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" 
Καλλιόπη Σουφλή

Τ.Γ. Είδατε να διαταχθεί κάποια έρευνα, όταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος, κατήγγειλε πως η Βασιλική Θάνου, έπαιρνε "βιβλιοθήκες";;;
Αντ' αυτού, "πέθανε αιφνιδίως"...
ΠΟΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΗΜΑΔΟΛΑΟΣ;;;

Πάντα ήμουν, είμαι και όσο ζώ θα είμαι ένας "αιρετικός δημοσιογράφος".
Γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω πως αυτός ο "ταμίας" του Γιάννου, πήρε λέει, τμηματικά από τον ίδιο, διόμισυ εκατομμύρια ευρώ σε δεσμίδες και τα μετέφερε στην Ελβετία.

Πως δηλαδή τα "μετέφερε" και πως τα πέρναγε από τους ελέγχους συναλλάγματος?


Τον ξέρανε και δεν τον ελέγχανε, είχε άκρες στα τελωνεία, μετέφερε όλες τις δεσμίδες ή κράταγε και για πάρτη του?


Κι' εκει, στις ελβετικές τράπεζες που τα κατέθετε, δεν έπαιρνε "εξτρέ", για να μην χαθούν τα λεφτά?


Κι' αυτός ο Γιάννος παλι, τόσο μαλάκας ήτανε ή τόση εμπιστοσύνη του είχε, για να του εμπιστεύεται τέτοια ποσά από μίζες και μάλιστα σε δεσμίδες?


Κάτι πιο εκλεκτό, σε "διαβασμένο ρουφιάνο" έχετε ρε ?
Κι' αύριο μεθαύριο λοιπόν, που θα αμφισβητηθεί το κατηγορητήριο της προσωρινής προφυλάκισης του ζεύγους Παπαντωνίου, αυτοί θα εξέλθουν των φυλακών και θα ορισθεί δικάσιμος του Αγίου Πούτσου Ανημερα, εσείς θα εξακολουθήσετε να βαράτε την ψωλάρα σας και ν' ασχολείσθε με το επόμενο επικοινωνιακό τρύκ, που θα ΄βρούν οι αμερικάνοι για να σας διασκεδάσουν.
Ούτε μυαλό, ούτε ποδάρια να τρέξετε έχετε ρε.
Εκει θα μείνετε και θα ψωμολυσάξετε...


Αφου οι Αμερικάνοι, που κυβερνούν αυτόν τον τόπο ρε, ξέρουν πολύ καλά με τι μαλάκες έχουνε να κάνουνε κι' εσείς το αποδεικνύετε, αφορμής δοθείσης, κάθε μέρα εδώ μέσα.
 

Δεν πρόλαβε να προφυλακισθεί το ζεύγος Παπαντωνίου και στην γραμμή που χάραξαν τα "Συριζοτρόλ" αρχίσατε όλοι τις περισπούδαστες αρχιδιές.
 

Να στηθούν κρεμάλες γι' αυτούς που έφαγαν τα λεφτά του λαού, να πάει και ο Σημίτης φυλακή, να πλερώσουν οι κλέφτες και σε λίγο θα φθάσετε στο ότι ο Τσίπρας έφερε την κάθαρση.
 

Ποιός ο Τσίπρας? Που δεν ξέρουμε που κρατάει η σκούφια του και ο πατέρας του κονόμαγε συνεργαζόμενος με την Χούντα για να τον μεγαλώσει.

Ποιός ο Πολάκης? Που δεν ξέρουμε πως καθάρισε με τα διπλά βιβλία που κράταγε όταν ήταν δήμαρχος.


Και ποιός ο Σταθάκης? Που ξέχασε το από πού προήλθε το ένα εκατομμύριο ευρώ, που δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του.

Τελειωμένα μουνόπανα είσαστε ρε, ξαναψηφίστε Τσίπρα κι' εμένα στ' αρχίδια μου.

Μια χαρά την βγάζω εδώ που είμαι και θα εξακολουθήσω να γελάω με την πάρτη σας μουνόχαυλοι.

Η άλλη όψη...
Αν πράγματι ο Γιάννος έχει "ξεπλύνει" 4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα και τάχει τώρα "μπαζωμένα" σε δολλάρια, ευρώ ή χρυσό σε κάποιον εξωχώριο φορολογικό παράδεισο, ξέρετε πολλούς δικαστές που θ' αρνηθούν να πάρουν κι' αυτοί ένα "μεγάλο κομμάτι" από δαύτα, με τράνσφερ σε λογαριασμούς που κι' αυτοί έχουν στο εξωτερικό, για να τον βγάλουν λάδι, όταν και όποτε καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου?

  Διότι σήμερα έχουμε μια προσωρινή προφυλάκιση και μέχρι να γίνει η δίκη θα "μασήσουν" πολλοί, που τώρα στριμώχνονται για το ποιός θα αναλάβει την υπεράσπιση του.


Τις προάλλες ήταν οι τσουρουφλισμένοι στο Μάτι, μετά η Συμφωνία των Πρεσπών, πρόσφατα η παραίτηση Κοτζιά και τώρα η προφυλάκιση Παπαντωνίου.
Σχόλια οργίλα, καυγάδες και αποτέλεσμα ουδέν.
Να το κοιτάξετε αυτό...
Διότι, οπως σας παίζουν οι συριζοτουρκόγυφτοι χορεύετε
Μιας και μιλάτε για διαφθορά, ξεπλύματα και βρώμικο χρήμα, να σας θυμίσω ότι, από το 2017 η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επιτροπείας από την Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), διότι δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ να καταπολεμήσει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ σε ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.
Ναι μωλέ, ναι τα τσαμένα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου