Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Αλλοδαποί σφάζονται σαν αρνιά μπροστά στους έντρομους πολίτες. Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή στην οδό Νικολάου Πλαστήρα! Τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου μέρα-μεσημέρι

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγρια συμπλοκή στην οδό Νικολάου Πλαστήρα! Τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου μέρα-μεσημέρι
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε νωρίτερα στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στο Μαρούσι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αλβανικής καταγωγής άντρας, επιτέθηκε σε ομοεθνή του με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις....
και ασθενοφόρο. Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου