Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Στάβλοι τα Νοσοκομεία Μυτιλήνης και Ερυθρού Σταυρού! Ποντίκια και περιστέρια «βολτάρουν» ανενόχλητα

Αποτέλεσμα εικόνας για Στάβλοι τα Νοσοκομεία Μυτιλήνης και Ερυθρού Σταυρού! Ποντίκια και περιστέρια «βολτάρουν» ανενόχλητα
Περιστέρια που βολτάρουν ανενόχλητα και ποντίκια είναι μόνο κάποιες από τις νέες μελανές εικόνες που δημοσιοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία...
– εικόνες που θέτουν σε μείζονα κίνδυνο την ούτως ή άλλως επιβαρυμένη υγεία των νοσηλευομένων και δυσχεραίνουν το έργο των επαγγελματιών υγείας αλλά και μαρτυρούν τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας για την υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ.
«Δυστυχώς λόγω έλλειψης κονδυλίων η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία βρίσκονται πια εκτός ελέγχου. Η υλικοτεχνική υποδομή διαλυμένη» σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.
Ποντίκια στο νοσοκομείο Μυτιλήνης
Χαρακτηριστική είναι η επιστολή της Διευθύντριας Ψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης την οποία επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ. Στην επιστολή της η Διευθύντρια της Ψυχιατρικής προς την 2η ΥΠΕ, την Διοικήτρια του Νοσοκομείου και τις υπηρεσίες αναφέρει ότι οι ψυχικά πάσχοντες νοσηλεύονται σε χώρο χειρότερο από στάβλο.
Γράφει ότι εντός της κλινικής τρέχουν πάνω στα κεφάλια ασθενών και προσωπικού τα απόβλητα του διαλυμένου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και ότι μολύνονται οι χώροι της κλινικής από νεκρά ποντίκια και μύκητες. Ακόμη δίδει έμφαση στην ανεπάρκεια των χώρων υγιεινής δεδομένου ότι υπάρχει μία τουαλέτα κοινή για άνδρες και γυναίκες ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής.
«Τον χώρο αυτό επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης στις αρχές Μαΐου 2018. Διαπίστωσε την τραγική κατάσταση και υποσχέθηκε την άμεση ανακαίνιση της κλινικής. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει γίνει τίποτα» επισημαίνει η Ομοσπνδία, η οποία είχε αναδείξει την ακαταλληλότητα της κλινικής τον περασμένο Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου