Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

«Κύμα» καταλήψεων από τους μαθητές και σε σχολεία της Δράμας

Σειρά καταλήψεων στα σχολεία του νομού Δράμας ξεκίνησε από τη Δευτέρα. Καταλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τους μαθητές στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο, στο 3ο και 4ο Λύκειο και στο Γυμνάσιο Καλαμπακίου. Οι μαθητές διαμαρτύρονται για αυτονόητα! Για τα καύσιμα θέρμανσης, τους χώρους των σχολείων, την απουσία κυλικείων...
και άλλα θέματα που τους απασχολούν. «Κύμα» καταλήψεων όμως είναι σε εξέλιξη και στα σχολεία της υπόλοιπης χώρας. Πολλά σχολεία βρίσκονται υπό κατάληψη στην Κεφαλλονιά, στην Αμαλιάδα, στα Γιαννιτσά, στη Βέροια, στις Κυκλάδες, στο Ν. Ηλείας, στη Λαμία, στην Καλαμάτα κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου