Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Σαμαράς: Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς -Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος, Πολάκης δεν θα γλιτώσουν

Η παροχολογία της κυβέρνησης θα δημιουργήσει περισσότερους εχθρούς από φίλους, δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» και τονίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει τελειώσει.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι«οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν» και διαμηνύει ότι «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν». «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς» συμπληρώνει.

«Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Δεν αστειεύομαι», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι θα αποκαλύψει τη συμμορία της Novartis.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται και στο θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μετανιώνει που έκλεισε (εκείνη) την ΕΡΤ».

Όσον αφορά την απόφασή του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό, ο κ. Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι «σήμερα με επαινούν που δεν παρέδωσα στον Τσίπρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ξεχαρβάλωμα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, αναφέρει ότι «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

Μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ.Σαμαράς σημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική για αυτήν την περίοδο.

Τέλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σε ερώτηση για το δέχθηκε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ απαντά «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου