Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Πολυτεχνείο by dexiextrem©: Ο Λαλιώτης κάλεσε το τάνκς να εισβάλλει-Η «Ηλένια» η μόνη νεκρή του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στην πρώτη επέτειο

Διαβάστε τι αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχουμε κάνει για το Πολυτεχνείο τα προηγούμενα χρόνια... το απόκομμα από το Ριζοσπαστη που λέει "ο φαντάρος δεν υπακούει στην εντολή να ξεκινήσει το τάνκς και εκτελείται. Το τανκς ξεκινάει, ρίχνει την πόρτα και λιώνει τους τρεις φοιτητές" είναι όλα τα λεφτά μαζί με το απόκομμα από την 1η "επέτειο" όπου ανέφεραν ονομαστικά μόνο μία νεκρή... το φωτομοντέλο "Ηλένια":


Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2007

Πολυτεχνείο: «Τι απέγινε η Ηλένια μου;»

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008

**EKTAKTO** «Επέτειος 17 «Νοέμβρη»: Στο MEGA θα μιλήσει απόψε η μητέρα πεσόντα φοιτητή...»

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Πολυτεχνείο: Ο Λαλιώτης συμφώνησε με το στρατό να ρίξει το τανκ την πύλη και ενδεχομένως το πρότεινε ο ίδιος!!!

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Ολο το πόρισμα Τσεβά για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Μαντέψτε ποιο ήταν το μοναδικό όνομα που γράφτηκε στην πρώτη επέτειο!!! Δείτε το από τον τότε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου