Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ. Επίθεση ενόπλων σε εκκλησία στη Βιέννη: Σε άσχημη κατάσταση πολλοί μοναχοί - Πληροφορίες για 15 τραυματίες (φωτό)

Επίθεση ενόπλων σε εκκλησία στη Βιέννη: Σε άσχημη κατάσταση πολλοί μοναχοί - Πληροφορίες για 15 τραυματίες (φωτό)
15 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από επίθεση αγνώστων σε εκκλησία της Βιέννης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε εκκλησία της αυστριακής πρωτεύουσας....
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, περίπου στις 13:30 τοπική ώρα, η συμμορία εισέβαλε στη Μονή Maria Immaculata.  Έδεσε και φίμωσε τους μοναχούς και ακολούθως άρχισε να αναζητεί αντικείμενα αξίας.  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γύρω στις 16:27, οι ληστές διέφυγαν και άφησαν πίσω τους, τους μοναχούς, ορισμένοι εκ των οποίων βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι από μαχαίρι.  Από τη Μονή φαίνεται να λείπουν αντικείμενα αξίας, η καταγραφή των οποίων θα γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.  Οι αρχές αναφέρουν πως το συμβάν που ξεκίνησε περίπου στις 13:30 και διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.  Οι δράστες διέφυγαν και η αστυνομία που ενημερώθηκε πολύ αργά, έσπευσε στο σημείο και εντόπισε θύματα δεμένα και σοβαρά τραυματισμένα.  Η αυστριακή αστυνομία σε tweet αναφέρει ότι ένας από τους δράστες φέρεται να ζήτησε τιμαλφή και μετρητά.  Προς το παρόν το κίνητρο της επίθεσης παραμένει ασαφές, ενώ δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση τρομοκρατίας.

Gegen 13.30 überfielen derzeit 2 unbekannte Täter mehrere Ordensbrüder in der Klosterkirche Maria Immaculata in . Die Tat streckte sich über mehrere Stunden, gegen 16:17 Uhr entdeckten unsere KollegInnen die gefesselten und teils schwer verletzen Opfer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου