Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Αυτές είναι οι σέξι γυναίκες της πολιτικής – Μια Ελληνίδα ανάμεσά τους. Κυρά Τασία, Σια, Θεανώ. Εκτός συναγωνισμού ΠΑΝΤΑ πρώτες. (Βιντεο)

Η Ανγκελα Μέρκελ αποτελεί ένα τυπικό δείγμα γυναίκας πολιτικού, που μπορεί να έχει κερδίσει δεκάδες τίτλους στο ενεργητικό της, όμως ποτέ δεν κατάκτησε εκείνον της σέξι γυναίκας πολιτικού. Υπάρχουν πάντως άλλες γυναίκες...

που έχουν κατακτήσει και με το παραπάνω αυτό τον τίτλο, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, που πέραν των άλλων αναγνωρισμένων ικανοτήτων της, κλέβει με την εντυπωσιακή παρουσία της, τις εντυπώσεις στις Βρυξέλλες. Δείτε τις πιο σέξι γυναίκες τις παγκόσμιας σκηνής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου