Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Μας κόβουν τα ρεπό λόγω Τσίπρα!

4544709
Για υπηρεσιακό χάος μιλούν οι αστυνομικοί και εκφράζουν την αγανάκτηση τους λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια ενός σταθμού μετρό. Για υπηρεσιακό χάος που προκλήθηκε από την άφιξη του πρωθυπουργού αύριο στη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών....

«Από το μεσημέρι έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων που εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το ότι διοικητές τους κόβουν τις αυριανές ημερήσιες αναπαύσεις λόγω μέτρων των εγκαινίων ενός σταθμού μετρό. Τι και αν οι συνάδελφοι μας γιορτινές ημέρες είχαν κανονίσει να περάσουν στιγμές με τις οικογένειες τους, η ΓΑΔΘ φρόντισε να τους υπενθυμίσει ότι κανείς δεν τους υπολογίζει και δεν τους σέβεται», αναφέρει η πρωτοβουλία στην ανακοίνωσή της όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr.
Σύμφωνα με την συνδικαλιστική κίνηση, υπάρχουν υπηρεσίες που ακόμα και αυτήν την ώρα δεν έχουν ενημερώσει το προσωπικό τι ώρα και που θα εκτελέσουν υπηρεσία, ενώ σε όσες δεν υπάρχουν κομμένες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις οφείλεται στο ότι οι διοικητές δεν εκδίδουν εβδομαδιαία υπηρεσία.
«Από τα παραπάνω είναι εύκολα αντιληπτό ότι παρά τις αμέτρητες έγγραφες διαταγές του κ. Αρχηγού για σεβασμό στα δικαιώματα των αστυνομικών, δεν ισχύουν στο βασίλειο της Θεσσαλονίκης όπου κάποιοι νομίζουν ότι η υπηρεσία είναι τσιφλίκι τους και οι Αστυνομικοί που υπηρετούν δεν έχουν προσωπική ζωή, οικογένειες, υποχρεώσεις. Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν οι έγγραφες διαταγές βγαίνουν αλλά κανείς δεν ελέγχει αν εφαρμόζονται, ενώ βασιλεύει η ατιμωρησία γι’αυτούς που τις παραβιάζουν», σημειώνεται ακόμα.
Η πρωτοβουλία ανέφερε τέλος πως η επίσκεψη και συμμετοχή του Πρωθυπουργού στα αυριανά εγκαίνια δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων εκατοντάδων αστυνομικών.
«Είμαστε σίγουροι ότι τα μέτρα θα μπορούσαν να βγουν και χωρίς κομμένα ρεπό, αρκεί κάποιοι να σκέφτονταν το προσωπικό και όχι τις κρίσεις του Ιανουαρίου», τονίζεται τέλος στην ανακοίνωση.
Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου