Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ»! Παρά τον ΠΟΛΕΜΟ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ανεβαίνει σταθερά…


Μια νέα δημοσκόπηση πραγματοποίησε η εταιρία Marc για τον Δήμο Κορινθίων, από την οποία μπορούμε να βγάλουμε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.Όπως θα δείτε παρακάτω, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόθεση ψήφου στην περιοχή καθώς η Νέα Δημοκρατία έχει διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ άνω των 10 μονάδων ενώ το ΚΚΕ έχει ποσοστό κάτω του 3%.
Στην δημοσκόπηση ξεχωρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ η οποία εμφανίζεται στο 2%, κάτι που δείχνει τη δυναμική που έχει παρά τον πόλεμο που δέχεται. Μάλιστα στην εκτίμηση αποτελέσματος η ΛΥΣΗ παίρνει 2,8%, πολύ κοντά στο όριο του 3%.
Τέλος, κάτω του 3% παίρνουν η Ένωση Κεντρώων (2%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (1%) και το Ποτάμι (1%).
Δείτε τα πολύ ενδιαφέρονται αποτελέσματα αναλυτικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου