Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 3 ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Γύφτος 14 !! ετών, απήγαγε 13 !! χρονη γυφτοπούλα απο το σπίτι της μαζί με ενα 23 φίλο τους κι άλλους 2 έναν 23 κι εναν 35 που οδηγούσε. Οι τρείς έμειναν στον τόπο σώθηκε μόνο ο 35 χρονος οδηγός. Τραυματίας επίσης ο πατέρας της γυφτοπούλας που τους καταδίωκε για να την πάρει πίσω.  Όλα αυτά έγιναν το απόγευμα... της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Καλού Νερού, όπου συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.  Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν τρεις νεκροί, αλλά και τρεις τραυματίες.  Και οι πέντε επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το eleftheriaonline μιλούν για αρπαγή μιας νεαρής γύφτισσας, που κατέληξε στην απίστευτη τραγωδία.   Πιθανολογείται πως το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- καταδίωκε άλλος γύφτος πατέρας νεαρής. Φέρεται, μάλιστα, πως το κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι' αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Τα δύο αυτοκίνητα των γύφτων είχαν κατεύθυνση από την Καλαμάτα προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Από τους επιβαίνοντες μόνον ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά. Οι τραυματίες, τους οποίους απεγκλώβισαν πυροσβέστες και οι αστυνομικοί, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ο οδηγός - πατέρας της γυφτοπούλας - του οχήματος που καταδίωκε το αυτοκίνητο με τους 5 γύφτους απαγωγείς είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου