Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Οι Σκοπιανοί «ανακάλυψαν» «μακεδονική» μειονότητα και «μακεδονικές» γιορτές στην Βόρεια Ελλάδα (βίντεο)

Οι Σκοπιανοί «ανακάλυψαν» «μακεδονική» μειονότητα και «μακεδονικές» γιορτές στην Βόρεια Ελλάδα (βίντεο)
Τα προβλήματα που δημιουργεί η Συνθήκη των Πρεσπών ξεπερνούν κάθε όριο καθώς με την υπογραφή της τα Σκόπια όχι μόνο πήραν τα κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας αλλά τώρα «ξεφυτρώνει» και «μακεδονική» μειονότητα εντός του ελληνικού εδάφους στην βόρεια Ελλάδα.  Τα σκοπιανά ΜΜΕ αναφέρονται σε «Μακεδόνες» της Ελλάδας... που διοργανώνουν «μακεδονικές» γιορτές!  Το βίντεο καταγράφηκε στην Ελλάδα, στην περιοχή ‘Νεγκούσκατα’(;), κοντά στην Βόντεν (Νάουσαστο χωριό που στα ελληνικά το λένε Μαρίνα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων και αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο  Στο οποίο παρουσιάζονται οι καλεσμένοι της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με τον Βλάτκο Μιλαντινόφσκι και την ομάδα ‘Μακεδονικό Μεράκι’ που αποτελείται από ‘Μακεδόνες’, από την Ελλάδα, αναφέρει το echedoros.  Το κύριο μήνυμα μεταδίδεται μέσα από το τραγούδι, στη ‘μακεδονική’ συγκέντρωση, σε αυτόν τον ελληνικό χώρο, καθώς λένε οι στίχοι:  «Λένε ότι δεν υπάρχουμε Ότι δεν είμαστε εδώ Λένε ότι δεν υπάρχουμε Αλλά είμαστε εδώ Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού, Στη γη μας τη Μακεδονία. Είμαστε εδώ και παραμένουμε Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».  Το φιλοσκοπιανό «Ουράνιο Τόξο» στην Ελλάδα πραγματοποίησε την εκδήλωση και οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν στην παραδοσιακή «μακεδονική» γιορτή.  Δείτε βίντεο:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου