Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Νέα 6ήμερη άδεια για τον ισοβίτη δολοφόνο 11 αθώων ανθρώπων Δημήτρη Κουφοντίνα που θα κάνει Πρωτοχρονιά εκτός φυλακής. Τα θύματά του όπως ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΩΣ στους τάφους τους

Νέα άδεια από τη φυλακή παίρνει την Παρασκευή ο ισοβίτης στυγνός δολοφόνος 11 ανθρώπων Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος θα κάνει Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, καθώς ο πολυισοβίτης για τη «17 Νοέμβρη» έλαβε 6ημερη άδεια....
 Άδεια εξόδου από τη φυλακή έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας και θα κάνει Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του.
Ο καταδικασμένος για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» αναμένεται να βγει αύριο, Παρασκευή, από τις αγροτικές φυλακές Βόλου απ' όπου και θα μεταβεί σπίτι του.
Έλαβε άδεια τεσσάρων ημερών και μαζί με δύο επιπλέον ημέρες που του χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά» για τη μετακίνησή του, θα παραμείνει εκτός φυλακής για συνολικά έξι ημέρες.
Πρόκειται για την 5η άδεια που λαμβάνει ο πολυισοβίτης για τη δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση.
Υπενθυμίζεται πως εδώ και μερικούς μήνες, ο Κουφοντίνας έχει μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατούνταν τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου