Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Γκάλοπ ΣOK. Το 76% (MONO??) της Κοινής γνώμης πιστεύει ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν για να «περάσει» η Συμφωνία των Πρεσπών

Το 2019 προμηνύεται έτος μεγάλης πολιτικής αναταραχής όχι τόσο εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων αλλά εξαιτίας του ότι , θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων εκ των πραγμάτων , θα αναδειχθούν οι εμπαιγμοί και οι υποκρισίες και εν τέλει ,θα πέσουν οι μάσκες σε κοινή θέα....

Την ερώτηση « Πιστεύετε ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα ;» ανήρτησαν δεκατρείς ( 13) ιστοσελίδες και bloggers .Αυθόρμητα και αιτιολογημένα τοποθετήθηκαν με τα σχόλιά τους 162 αναγνώστες αυτών . Εξ αυτών 102 είχαν την πεποίθηση ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν ή έλαβαν ανταλλάγματα για να «περάσει» με την στήριξή τους η Συμφωνία των Πρεσπών , 21 ότι έχουν την πρόθεση να το κάνουν , ενώ 39 είχαν την πεποίθηση ότι είτε δεν θα το διακινδύνευαν , είτε ότι δεν θα το πράξουν .
Το ακαταμάχητο πλεονέκτημα αυτού του μικρού δείγματος είναι ο αυθορμητισμός των συμμετασχόντων και η αιτιολογία τους
Εάν αυτή είναι πλέον η άποψη της Κοινής γνώμης για το πολιτικό σύστημα τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά …. δεν θα θέλαμε να το αναλύσουμε παραπέρα .
Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα, χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.000 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 6-16/11/2018 της Public Issue, και στην ερώτηση ,ποιους θεσμούς εμπιστεύεται και ποιους όχι η κοινή γνώμη σήμερα στην Ελλάδα , εφημερίδες και τηλεόραση ήταν στις τελευταίας θέσης με τα κόμματα να φιγουράρουν στην τελευταία με 12%
Η τάση του πολιτικοοικονομικού συστήματος – μεταξύ άλλων – να αντιμετωπίζει ως κοπάδι χαμηλής νοημοσύνης την κοινωνία και να υποτιμάει την κρίση και την αντίληψη της κοινής γνώμης , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας , δεδομένα που γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί μας.
Δείτε , ποιοι εκ των αντιπροσώπων του πολιτικοοικονομικού συστήματος συνεχίζουν εις γνώση τους αυτήν την τακτική . Αυτοί είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνους , οι ανθέλληνες που θα πρέπει να απομονωθούν.
Συνεχίζεται το ….2019


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου