Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Πάκη που τους κάλεσες στο Προεδρικό, ΤΙ λες; Ο ιμάμης που υποστηρίζει πως η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» είναι χειρότερη από φόνο. ΦΩΤΟ

Ο ιμάμης Γιούνους Καθράντα
Ένα βίντεο από το κήρυγμα του ιμάμη Γιούνους Καθράντα για τη Μουσουλμανική Νεολαία της Βικτώρια στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας έκανε το γύρο του κόσμου.

 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΑ
Οι μουσουλμάνοι που εύχονται στους Χριστιανούς για τη γιορτή των Χριστουγέννων διαπράττουν έγκλημα χειρότερο και από τη δολοφονία...
σύμφωνα με τον ιμάμη Γιούνους Καθράντα από την καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.
Κατά τη διάρκεια του κυρήγματός του στη Μουσουλμανική Νεολαία της Βικτώρια, την ημέρα των Χριστουγέννων σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Καθράντα εξέφρασε τη λύπη της για την αντίληψη των μουσουλμάνων για αυτό το οποίο περιέγραψε ως «ψεύτικες διακοπές», υποστηρίζοντας ότι «θα πρέπει να προσβάλλονται» από τις πεποιθήσεις των Χριστιανών.
«Υπάρχουν εκείνοι που θα τους πουν Καλά Χριστούγεννα. Γιατί τους συγχαίρετε; Για τη γέννηση του Κυρίου σας; Είναι αποδεκτό για έναν Μουσουλμάνο; Εγκρίνετε τώρα τις πεποιθήσεις τους λέγοντας ότι το εγκρίνετε »σημείωσε.
Αλλά το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως κάποιος διαπράξει τέτοιες μεγάλες αμαρτίες όπως μοιχεία, ψέμα ή δολοφονία, «δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την αμαρτία του να συγχαίρεις και να εύχεσαι στους μη μουσουλμάνους για τις ψεύτικες γιορτές τους».
I would like to ask Imam @YounusKathrada if the welfare money he takes from the Canadian government is Halal, plus if he considers Canada is a "Kafir" country, why doesn't he leave & go live among the "believers" somewhere else?!!
​Ταυτόχρονα, κατέστησε σαφές ότι δεν καλεί τους μουσουλμάνους να καταπνίγουν τους μη μουσουλμάνους όσον αφορά τα σχόλια που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα.
«Δεν λέω, και ποτέ δεν είπα, να βγούμε έξω και να τους σκοτώσουμε και να κάνουμε κάτι σε αυτούς[…] Επειδή ο Αλλάχ μας λέει να μην επιτρέψουμε την εχθρότητα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ ημών και ενός λαού να μας κάνει να είμαστε άδικοι απέναντί τους. Μάλλον να είμαστε δίκαιοι», ανέφερε ακόμη.
Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter εξέφρασαν έκπληξη για τις παρατηρήσεις του, με μερικούς να τις χαρακτηρίζουν «εντελώς γελοίες» και «απαίσιες».
By this logic, saying Eid Mubarak on Muslim holidays makes me a heathen and apostate of Christianity. That’s completely ridiculous.
Incredibly stupid since Muslims believe in the virgin birth and revere Jesus the “anointed one”/messiah in Hebrew/masih in Arabic...which is the meaning of “Christ.”

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη NKProf
This is so awful. Not only that he said it but because of how so many people are going to use this as excuse to hate Canadian Muslims.if it leads to violence I can’t imagine! This has to be against Canadian speech hate laws.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου