Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Το βίντεο με τις «προφητείες» Καμμένου για το Σκοπιανό που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες. ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, μέχρι και πριν μερικές βδομάδες φαινόταν…πεπεισμένος πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα αργήσει να έρθει στην ελληνική Βουλή. Μάλιστα «πόνταρε» σε μία μεγάλη πολιτική και πολιτειακή κρίση στα Σκόπια που θα επέφερε κατά σειρά:...

-Εκλογές
-Ανατροπή του προέδρου και εν τη συνεχεία εκλογή νέου
-Δημοψήφισμα (για την Συμφωνία των Πρεσπών)
-Πλειοψηφία στην Βουλή των Σκοπίων
-Ολοκλήρωση των Συνταγματικών αλλαγών
Σε όλα τα παραπάνω τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο προφανώς και σύσσωμη η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ είχαν το μυαλό τους όταν έδιναν την θετική τους ψήφο το περασμένο καλοκαίρι στους Τσίπρα-Κοτζιά και κατ’επέκταση στην Συμφωνία των Πρεσπών.
Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση επιβίωσε στην πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί από τη Νέα Δημοκρατία και η χώρα….ένδοξα βγήκε από τα μνημόνια.
Ωστόσο οι υπολογισμοί του Πάνου Καμμένου , ο οποίος μιλούσε για δίχρονη καθυστέρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκτροχιάστηκαν τόσο πολύ που η ελληνική Βουλή καλείται στις αρχές του 2019 να κυρώσει την απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε κάθε περίπτωση οι παρακάτω δηλώσεις θα μείνουν στην ιστορία, η οποία γράφει με τον πλέον σκληρό τρόπο τους πρωταγωνιστές της, πόσο μάλλον όταν διακυβεύονται τόσο σημαντικά εθνικά θέματα:
 
 
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου