Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Σφάζονται σαν αρνια οι "φιλοξενούμενοι". Νέο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Αλβανοί σκότωσαν Αφγανό!

 Νέο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Αλβανοί σκότωσαν Αφγανό!
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστος δράστης του επιτέθηκε με μαχαίρι.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το θύμα δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο στάθηκε μοιραίο για την ζωή του. ..
Λίγο μετά τις 20:30 το θύμα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου όταν τον πλησίασε μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και πριν προλάβει να αντιδράσει ο ένας κατέβηκε και τον μαχαίρωσε στην καρδιά.  Στη συνέχεια χάθηκαν με τον συνεργό του στα σκοτεινά στενά της περιοχής.  Ο άνδρας που είναι Αφγανός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.  Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες άρχισαν τις έρευνες για τον... εντοπισμό των δραστών.  Κατά τα άλλα όλη η...  κουστωδία  των υποψήφιων Δημάρχων της Αθήνας θα κάνουν τις γνωστές δηλώσεις περί «ασφάλειας» των πολιτών και «ανθρώπινων γειτονιών» πλην όμως δε θα πείσουν κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου