Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Θρίλερ στην Θεσ/κη: Κινηματογραφική εισβολή λαθρομεταναστών σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Ειδομένη!

Δεκάδες λαθρομετανάστες εισέβαλαν σε αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν προς την Ειδομένη, στα σύνορα με τα Σκόπια, με αποτέλεσμα ο μηχανοδηγός να ακινητοποιήσει το τρένο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και να ειδοποιήσει την αστυνομία, προκειμένου να επέμβει....
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανοδηγός εμπορικής αμαξοστοιχίας, που ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για Ειδομένη, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχαν επιβιβαστεί παρανόμως στα βαγόνια λαθρομετανάστες. Ο μηχανοδηγός ακινητοποίησε την αμαξοστοιχία στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής της Σίνδου, λίγο μετά τις 19:00. Στο σημείο έσπευσαν σταθμοί της Τροχαίας και της Ασφάλειας. Κατά τη άφιξη της Αστυνομίας άτομα που βρίσκονταν στα βαγόνια τράπηκαν σε φυγή. Η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται η συγκεκριμένη τακτική από αλλοδαπούς που επιθυμούν να κινηθούν προς τα σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου