Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Θρίλερ στου Γουδή: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή δεμένη και ... πακεταρισμένη σε κουβέρτα στη μέση του δρόμου. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή δεμένη καιΘρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στου Γουδή, όπου περαστικός εντόπισε πτώμα γυναίκας στη μέση του δρόμου! 

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβερλί και δεμένο με σχοινιά, και όταν ο περαστικός συνειδητοποίησε τι ήταν μέσα, ενημέρωσε την αστυνομία...
Πληροφορίες που μετέδωσε το Open, αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο άγνωστος ή άγνωστοι να επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.  Το πτώμα πάντως δεν φαίνεται να έχει εμφανή σημάδια από τραύμα.  Πλέον οι ερευνητές της ΕΛΑΣ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναζητούν την ταυτότητα της ηλικιωμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου