Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! «Εμείς αποφασίσαμε τα capital controls, δεν μας τα επέβαλε κανείς»

Εμείς αποφασίσαμε τα capital controls, δεν μας τα επέβαλε κανείς

Στην παραδοχή ότι η επιβολή των κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls) ήταν απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν επιβλήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο από κάποιον εξωτερικό παράγοντα, προχώρησε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.


«Εμείς αποφασίσαμε τα capital controls, δεν μας το επέβαλε κανείς», τόνισε ο κ. Αποστόλου, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι παρά τις συνεχείς πιέσεις που δέχθηκε από το πάνελ της εκπομπής, προκειμένου να παραδεχθεί ότι επιβλήθηκαν από τους θεσμούς, ο κ. Αποστόλου έμεινε σταθερός στη διατύπωσή του, την οποία και επανέλαβε.

«Μου λέτε ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο;», αναρωτήθηκε με δυσφορία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να τονίσει με έμφαση πως «αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο και η εισήγηση πάντα γίνεται από τον αρμόδιο υπουργό».

«Μα του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό», επέμεινε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τον κ. Αποστόλου να απαντά ξανά «εμείς τα αποφασίσαμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αποστόλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου