Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Κι άλλος δίποδος πίθηκος ολογυμνος στη Λάρισα τώρα. Πανικός στο κέντρο της πόλης από μαύρο άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Λάρισας από άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας όταν οι κάτοικοι αντίκρισαν ξαφνικά έναν μαυρο άνδρα να περιφέρεται γυμνός στην οδό 23ης Οκτωβρίου....

Σύμφωνα το onlarissa.gr, το περιστατικό διήρκεσε περίπου 10 λεπτά. Ο άνδρας φερόταν αλλοπρόσαλλα, χορεύοντας και ξαπλώνοντας στο οδόστρωμα, ενώ κάποια στιγμή έπεσε πάνω σε δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, σπάζοντας το παρμπρίζ του ενός. Στο σημείο έφτασε περιπολικό οι αστυνομικοί του οποίου τον συνέλαβαν και αναμένεται να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της πόλης για ψυχιατρική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου