Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Το όραμα του "δημοκρατικού" τόξου


Απολαύστε το σχέδιο της Νέας Τάξης που έχει μετουσιωθεί σε όραμα του αυτοαποκαλούμενου "δημοκρατικού τόξου". Τυχαίο ότι στις πουστο - παρελάσεις επίσημοι χορηγοί είναι δήμοι και κρατικοί οργανισμοί. Τυχαίο ότι δηλώνουν δυνατά την συμμετοχή τους όλα τα κόμματα του "τόξου". Το πανό αυτό...
είναι η απόλυτη αποκάλυψη των στόχων τους.
Αν δεν καταλάβατε εκεί συμμετέχουν και χρηματοδοτούν όλα τα κόμματα που ζητούν την ψήφο μας σε 10 ημέρες.
Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ (μεταμφιεσμένο τώρα σε ΚΙΝΑΛ) και όλα τα μπουμπούκια που μεταφέρονται μεταξύ όλων αυτών, σε μεταγραφές κάθε είδους.
Στο βίντεο θα δείτε: 
Τον ΣΥΡΙΖΑ "να γράφει ιστορία"
Τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ του καρνάβαλου
Εχθροί τους είναι: Η οικογένεια, η Πατρίδα και η Ελλάδα!
Περισσότερα

ealoellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου