Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ! Πόσες Μέρες Κράτησε Η Αντίσταση Των Ευρωπαϊκών Χωρών Στη Ναζιστική Γερμανία

Πόσες ημέρες κράτησε η αντίσταση κάθε ευρωπαϊκής χώρας στο 3ο Ράιχ;
 

1) Ελλάδα – 219 ημέρες. Τους καθυστερήσαμε και τους έπιασε ο βαρύς χιονιάς της Ρωσίας με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τον Κόκκινο Στρατό.
Η Ευρώπη σώθηκε από τους Ναζί χάρη στην ελληνική αντίσταση. Χρηματοοικονομικά με τι ποσό θα μπορούσε να αποτιμηθεί αυτό;…)


2) Νορβηγία – 61 ημέρες

3) Γαλλία – 43 ημέρες (παρόλο που είχε μεγάλη αντίσταση)

4) Πολωνία – 30 ημέρες

5) Βέλγιο – 18 ημέρες

6) Ολλανδία – 4 ημέρες

7) Γιουγκοσλαβία – 3 ημέρες

8) Δανία – 0 ημέρες. Είναι γνωστή η ιστορία του Δανού βασιλιά, ο οποίος παρέδωσε το στέμμα του σε ένδειξη υποταγής σε ένα μοτοσικλετιστή του Χίτλερ, που απλά πήγε να μεταφέρει την αίτηση για διέλευση των ναζιστικών στρατευμάτων.

9) Λουξεμβούργο – 0 ημέρες

10) Τσεχοσλοβακία – 0 ημέρες

11) Αλβανία – 0 ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου