Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Χαμός στη Μόρια - Σοβαρό επεισόδιο με 7 τραυματίες και 13 συλλήψεις

Συνελήφθησαν, χθες (27-06-2019) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δεκατρείς (13) αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες (27-06-2019), σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες, ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκαν επτά (7) άτομα.
Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι, κατά το χρόνο του περιστατικού οι δράστες χρησιμοποίησαν ξύλινα, μεταλλικά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου