Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Απειλεί στα ΙΣΙΑ ο Ερντογάν Αθήνα , Κύπρο, Ευρώπη. ΕΓΩ είμαι το ΙΣΛΑΜ. Το δίκαιο της ισχύος: Η Τουρκία δέσμευσε «Oικόπεδα» της κυπριακής ΑΟΖ που έχουν εκχωρηθεί για έρευνες υδρογονανθράκων! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το δίκαιο της ισχύος: Η Τουρκία δέσμευσε «Oικόπεδα» της κυπριακής ΑΟΖ που έχουν εκχωρηθεί για έρευνες υδρογονανθράκων!
Η Αγκυρα εφαρμόζει το δίκαιο της ισχύος καθώς για πρώτη φορά προχώρησε στη δέσμευση οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ που έχουν εκχωρηθεί για έρευνες υδρογονανθράκων!  Πιο αναλυτικά, επιδεικτικά φαίνεται πως αγνοεί τις προειδοποιήσεις της Αθήνας, της Λευκωσίας, αλλά και της Ευρώπης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...
ο οποίος δεν δείχνει να πτοείται από τις ανακοινώσεις της ΕΕ για λήψη μέτρων, ως απόρροια των τουρκικών προκλητικών ενεργειών στην κυπριακή ΑΟΖ.  Ετσι, η Άγκυρα εξέδωσε νέα «εξαγγελία προς ναυτιλλομένους» (NAVTEX) για ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε περιοχές οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ .  Η διάρκεια της NAVTEX είναι για 15 μέρες και συγκεκριμένα από τις 2 μέχρι τις 17 Ιουλίου σύμφωνα με την τουρκική υδρογραφική υπηρεσία και πιο συγκεκριμένα το σταθμό της Σαμσούντας.  Η NAVTEX έρχεται λίγο καιρό μετά τη δέσμευση περιοχής δυτικά του Καστελόριζου και πάλι για άσκηση με πραγματικά πυρά, αμφισβητώντας έμπρακτα την ελληνική υφαλοκρηπίδα.  Εντωμεταξύ, ο εκπρόσωπος του κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, απαντώντας σ΄ όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το διεθνές δίκαιο που επικαλείται ο Τσίπρας είναι με το μέρος της Τουρκίας!  Επιπλέον, κατηγόρησε Ελλάδα και Κύπρο ότι επιχειρούν να “βάλουν χέρι στα ενεργειακά αποθέματα” των Τουρκοκυπρίων και τέλος είπε ότι καλό θα ΄ναι “ο κ.Τσίπρας να σταματήσει τις κούφιες απειλές, που δεν μπορεί να υποστηρίξει”.  "Γίνεται μια προσπάθεια να μας απειλήσουν μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλό θα ήταν να σταματήσει να απειλεί με επιχειρήματα που δεν μπορεί να στηρίξει", είπε χαρακτηριστικά ο Τσελίκ.  Πριν λίγο, ο Ρ.Τ.Ερντογάν επανήλθε με νέες δηλώσεις κατά Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.  "Είμαστε οι εκπρόσωποι του Ισλάμ και των μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον κόσμο.   Θα υπερασπιστούμε την Παλαιστίνη και την Ιερουσαλήμ απέναντι στο Ισραήλ.  Το τουρκικό Ναυτικό προστατεύει τα γεωτρύπανα μας. Οποιος τολμά ας πλησιάσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου