Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ !!!! Απ την σημερινη ΠΟΥΣΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗ στην Θεσσαλονίκη. Και καπου εδω καταλαβαινεις οτι ο εχθρος σου εχει προκαλεσει τεραστια ζημια …!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα
Ολοι αυτοι οι νεοι ανθρωποι που εχουν υιοθετησει ιδεολογιες κοπυ παστε , ξενοφερτη αγαπησιαρικη αγκαλιτσα για να προχωρησουν σαν δουλοι στο αυριο της νεας ταξης πραγματων ειναι …δικο μας σφαλμα … δικο μας λαθος .. δικη μας απροσεξια … και πανω απο ολα δικη μας η ευθυνη ..!...
  Απο οτι καταλαβαινω ειναι τοσο δυνατο το χτυπημα στο κοινωνικο ιστο της Ελλαδας οπου δυστηχως αυτοι οι νεοι ανθρωποι θα κατανοησουν τι εκαναν και τι υποστηριζαν με τον πιο δυσκολο τροπο … την στιγμη που θα νοιωσουν τον πολεμο απο αυτους που τους διδαξαν να μην πιστευουν σε πατριδα .. απο τους ιδιους που μεσα στα πανεπιστημια τους ειπαν ..η πολυπολυτισμικοτητα ειναι κατι καλο… και αυτα τα νεα παιδια ..επειδη ολο το κρατος ηταν παντα απων .. ολα τα ιδανικα ηταν απων .. ολοι μας ειμασταν απων προσβληθηκαν απο τον ιο που εσπειρε ο εχθρος της χωρας ωστε να μπορεσει να αλλωσει ευκολα οτι απομεινει ..!  Δεν τους εμαθε κανεις να αμφισβητουν αλλα να ανηκουν..και σαν νεοι ανθρωποι που βραζει το αιμα τους τους πλασαριστηκε μια σικε αντισταση ..μια δηθεν επανασταση στην σταση των προηγουμενων….δεν τους δοθηκε ο χρονος να ψαξουν , να ερευνησυν τι και πως ..βλεπεις ειμαστε στην εποχη της επιφανειας…και αφου τιποτα αλλο δεν υπηρχε με αρκετη λογικη και δυνατη πληροφορια να οδηγησει τη θερμη του νεου αννθρωπου σε καποια αλλαγη… ηρθε η αλλαγη της λουλακι στασης … φορεσαν την μασκα του ανηκω σε μια ομαδα και παπαγαλιζουν μια ιδεολογια που δεν γεννησαν οι ιδιοι …αλλα πονηροι πισω απο γραφεια με τζαμια αλεξισφαιρα ..!  Ειλικρινα λυπαμαι πολυ για την στιγμη που θα κατανοησουν τι εκαναν … ! Λυπαμαι που δεν θα μαθουν μαλλον ποτε την πραγματικη Ελλαδα .. που πισω απο το χαρακωμα πολεμα αιωνες τωρα να νικησει τους δυναστες της !     Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου