Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Το ΓΝΩΣΤΟ τέλος των προδοτών. O Τσίπρας πέταξε εκτός του Επικρατείας και τους Μπίστη-Χατζησωκράτη (εικόνα)

O Τσίπρας πέταξε εκτός του Επικρατείας και τους Μπίστη-Χατζησωκράτη
Τη γνωστή τύχη σε όσους κατά καιρούς τον είχαν υποστηρίξει (δηλαδή το πέταγμα στον κάλαθο των αχρήστων) επεφύλαξε ο Τσίπρας και για δύο στελέχη της λεγόμενης «Προοδευτικής Συμμαχίας».  Αναφερόμαστε στους Νίκο Μπίστη και Δημήτρη Χατζησωκράτη...
οι οποίοι είχαν λάβει την διαβεβαίωση από τον απερχόμενο ένοικο του Μαξίμου, ότι θα ήταν στη λίστα του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και σε μη εκλόγιμες θέσεις.   Τελικά, ο Τσίπρας δεν έβαλε κανέναν από τους δύο στο ψηφοδέλτιο.  Ας πρόσεχαν…  Το θέμα σχολίασε με σκωπτικό ύφος ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Βοσδογάνης.  Η ανάρτηση του Νίκου Βοσδογάνη στο facebook:

Νίκος Βοσδογάνης
8 ώρες πριν
Αυτά παθαίνουν όσοι πιστεύουν τον Τσίπρα.
Αντίο και χαιρετισμούς στην "Προοδευτική Συμμαχία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου