Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Κι άλλος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis τους ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ: «Με πίεζαν να καταθέσω σε βάρος πολιτικών»

Μια νέα πολύ σοβαρή καταγγελία παρέμβασης της εισαγγελίας διαφθοράς, στην υπόθεση Novartis, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Μανίας, ένας από τους βασικούς μάρτυρες της novartis φέρεται να αποκαλύπτει την πίεση (στα όρια της εκβίασης) που υπέστη, προκειμένου να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση της Novartis.



Ο Μανίας, εμπλέκει τόσο την επιθεωρήτρια δημόσιας Διοίκησης Παπασπύρου, όσο και την εισαγγελία διαφθοράς, μιλώντας για αφόρητες πιέσεις και για περίεργη διαδικασία προκειμένου όπως λέει «να καταγγείλω υπό συνθήκες πίεσης και χωρίς την παρουσία συνηγόρου αξιόποινες πράξεις (τις οποίες αν γνώριζα θα το είχα πράξει κατά τη διάρκεια άλλων καταθέσεών μου)».

Σύμφωνα με το Βήμα, ο κ. Μανίας, του οποίου η αμφιλεγόμενη αυτή κατάθεση επιχειρεί να εμπλέξει τον Ανδρέα Λοβέρδο, προτίθεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει υπόμνημα στις δικαστικές αρχές, με το οποίο θα περιγράφει τις πιέσεις που δέχτηκε.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες πιέσεις προκειμένου να ενοχοποιήσει τους κ.κ. Γεωργιάδη, Στουρνάρα και Σαμαρά είχε καταγγείλει και άλλος προστατευόμενος μάρτυρας ο κ. Ν.Μανιαδάκης ο οποίος τελικώς κατέστη κατηγορούμενος.

Η σκοτεινή αυτή ιστορία, έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις αποκαλύψεις του αντιεισαγγελέα του Α.Πάγου Ι.Αγγελή για τον ρόλο του Ρασπούτιν στο στήσιμο της σκευωρίας, την οξεία αντίδραση του πρ. Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, ο οποίος ταυτίζει τον Ρασπούτιν με τον Δ.Παπαγγελόπουλο, και οι απειλές Παπαγγελόπουλου για προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Αγγελής: «Δεν θα πάω φυλακή για την υπόθεση Novartis»

«Δεν θα πάω φυλακή για την υπόθεση Novartis» δηλώνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, σε αναφορά που υπέβαλε στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να καταθέσει για τις καταγγελίες του μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου που είχε κληθεί σήμερα σε κατάθεση από τον συνάδελφό του Δημήτριο Δασούλα δεν προσήλθε, καθώς είχε δηλώσει από χθες εγγράφως ότι δεν εμπιστεύεται τη σχετική διαδικασία.

Ο κ. Αγγελής που έχει κάνει δημόσιες καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis, για προαποφασισμένες ποινικές διώξεις πολιτικών, χωρίς στοιχεία και για εκπόνηση του στρατηγικού σχεδιασμού των εισαγγελικών ερευνών από μέλος της κυβέρνησης με το «παρατσούκλι» «Ρασπούτιν», και στη νέα του αναφορά, δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ζητά να του δοθεί ημερομηνία κατάθεσης από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτριο Δασούλα για τις 10 Ιουλίου και μιλά για μία ακόμη φορά για τον λεγόμενο «Ρασπούτιν», λέγοντας πως τώρα εκτελείται το «σχέδιο Ρασπούτιν2».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου