Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Από αυτούς τους «Έλληνες», (ΦΩΤΟ) προτιμώ τους Αντετοκούνμπο..

Άλλη μια φορά αυτό το παλικάρι, φορτωμένο με την «χάρη » του Θεού, ο Γιάννης μας βάζει τα γυαλιά. Άλλη μια φορά που μας δείχνει ότι ο ταπεινός άνθρωπος όσο ψηλά και να φτάσει πρέπει να έχει τρία ιδανικά: Πατρίδα ,Θρησκεία , Οικογένεια....
 Κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία , εκθειάζει και τα τρία .Για οποίους είναι κολλημένοι με το «Πατρίδα» θα τους πώ μόνο
«όπου γη και πατρίς»
Η έκφραση προέρχεται από ένα στίχο του λατίνου ποιητή Πακουβίου.
Ένας ταπεινός άνθρωπος ήρθε με την οικογένεια του , από άλλο τόπο ,από μια άλλη «πατρίδα» . Μια οικογένεια φτωχή ,ταπεινή ,τίμια με αρχές που πολλοί από εμάς ξεχάσαμε μέσα στην «ματαιοδοξία » μας και δεν μπορούμε να τις διακρίνουμε απέναντι μας πλέον .
Αγωνίστηκε ,έβαλε τα παιδιά του στην Ορθοδοξία και βρήκε εκεί τις αρχές που του ταίριαζαν .
Αγάπησε τον «τόπο» που τον δέχτηκε ,έκανε παιδιά και τα χάρισε σε αυτή την νέα του «Πατρίδα». Τα έμαθε να την αγαπούν , όπως τους αγάπησαν και οι αγνοί και ταπεινοί άνθρωποι αυτής της νέας πατρίδας.
Τους έμαθε να μην ξεχνούν τις ρίζες τους αλλά επειδή
«όπου γη και πατρίς»
Τους έδωσε να καταλάβουν ότι πλέον οι δικές τους ρίζες είναι σε αυτήν την πατρίδα ,σε αυτά τα ιδεώδη ,σε αυτή την Θρησκεία .Τους πέρασε στην καρδιά ότι άνθρωπος χωρίς
«Πατρίδα ,Θρησκεία ,οικογένεια»
Δεν είναι άνθρωπος πλέον ,αλλά ένας «διαδηλωτής» που δεν ξέρει τι θέλει ,μία κατεστραμμένη για λύπηση ψυχή,χωρίς αρχή ,μέση και τέλος ..
Γύρω μας μπορεί να βρίσκονται πολλοί πρώην πολεμιστές του ISIS ,φανατικοί έτοιμοι να μας κάνουν το χειρότερο σε εμάς και τις οικογένειες μας .Γεμάτοι μίσος και οργή για κάθε τι Χριστιανικό .
Αλλά γύρω μας βρίσκονται και πάρα μα πάρα πολλοί μικροί και μεγάλοι ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ,κουβαλάνε καφάσια στις λαϊκές,πουλάνε παπούτσια στις πλατείες ,έχουν σκυμμένο κεφάλι πάντα , ταπεινοί μα αγέρωχοι ,σαν κρυμμένοι άγγελοι έτοιμοι να βοηθήσουν την δύσκολη στιγμή .
Θυμηθείτε …είναι αυτοί οι «μαυριδεροί» που θα καμαρώνουν φορώντας οτιδήποτε έχει πάνω την Ελληνική σημαία και θα είναι έτοιμοι να πεθάνουν για αυτήν ,για εσάς ,για τον Έλληνα γείτονα τους ,για τον Έλληνα κολλητό τους , που θα πολεμήσουν δίπλα μας για εμάς χαμογελώντας πάντα .
Γιατί αδέρφια μου ,αυτή νοιώθουν τι είναι να μην έχεις «πατρίδα» και να βρίσκεις την πιο όμορφη χώρα του κόσμου έτοιμη να σε δεχτεί με τους πιο ζεστούς ταπεινούς ανθρώπους της γειτονιάς ..
Η Πατρίδα είμαστε εμείς ,είσαστε εσείς ,είναι αυτοί ,είμαστε όλοι μας, κάτω και υπό ένα έναν όρο και αδιάρρηκτο όρκο ενότητας .
» Πατρίδα ,Θρησκεία ,Οικογένεια «
Όσο για ένα «πανό » που βγήκε στην Θεσσαλονίκη ,αν αυτοί ,και αυτές είναι Έλληνες προτιμώ τους Αντετοκουνμπο
αν δεν σας αρέσει αυτή η «Πατρίδα» στο καλό…. αλλά δεν φεύγετε, που να πάτε ,εδώ είναι τα κορόιδα που σας τρέφουν και σας ανέχονται
Ο διάβολος την δουλεία του και εμείς την δική μας ……..
“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου