Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Α. Γεωργιάδης: Αυτό θα γίνει με την Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)


Λόγια που ρίχνουν φως σε σχέση με το τι ισχύει στο διεθνές πλαίσιο, μετά την υπογραφή παράδοσης της Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για το χαρτοφυλάκιό του και τις επενδύσεις που ξεμπλόκαρε η κυβέρνηση της ΝΔ, τo ενδεχόμενο διενέργειας εξεταστικών επιτροπών, την υπόθεση Novartis και τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε...

στην εκπομπή One Direct ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.  Αφού αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην Ελλάδα, μετά την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών.  «Και πριν κυρωθεί η Συμφωνία αλλά και προεκλογικά, είχαμε πει πως εφόσον κυρωθεί, έχει χαρακτήρα διεθνή και δεν γίνεται να παραβιασθεί», δήλωσε υπενθυμίζοντας την θέση της Νέας Δημοκρατίας να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή αλλά και την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η οποία, άπαξ και είχε υποστηριχθεί από τους ΑΝΕΛ, θα είχε αποτρέψει την υπογραφή και κύρωσή της.  Τι θα συμβεί όμως τώρα που η Συμφωνία είναι κυρωμένη υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε.;  Παραθέτουμε τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη, τα οποία ενδεχόμενα «φωτίσουν» το μεγάλο αυτό θέμα:  «Είναι μία επιζήμια Συμφωνία. Θέλουμε να την βελτιώσουμε. Όταν μας δοθεί η αφορμή.  Αν η Ελλάδα αλλάξει την Συμφωνία, η οποία έχει διεθνή χαρακτήρα, με «τσαμπουκά» και δεν την τηρήσει, τότε οι διεθνείς Οργανισμοί θα θεωρήσουν ότι είναι εν δικαίω οι Σκοπιανοί και το όνομά τους θα γίνει ‘σκέτο Μακεδονία’.  1η αφορμή: Μία ευκαιρία είναι η ενταξιακή πορεία των Σκοπίων. Όχι άμεσα. Η Συμφωνία των Πρεσπών απαγορεύει να συνδέσεις την Συμφωνία με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Έχουν προβλέψει να μην μπορούμε να το κάνουμε αυτό.  Όμως, επειδή εκεί υπάρχουν θέματα αγροτικά, βιομηχανικά, οικονομικά και αλλά κεφάλαια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κεφάλαιο από αυτά, όπου θα υπάρχει υπαρκτή διαφωνία και να το χρησιμοποιήσεις ως μοχλό πίεσης για αυτό το θέμα. Ψάχνουμε μια αφορμή.  Έχουμε δεσμευτεί ότι, αν όλα αυτά συμβούν, θέλουμε να αλλάξουμε την ‘μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα’.  2η αφορμή: Εάν έρθει ένας Σκοπιανός υπουργός και σε ένα επίσημο χαρτί σε εμένα, μου απαντήσει ως ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’, αυτό θα ήταν φανταστικό να συμβεί, προκειμένου να τους οδηγήσουμε στα διεθνή δικαστήρια για παραβίαση της Συμφωνίας. Δεν το κάνουν για να μην μας δώσουν αυτή την ευκαιρία.  Στην διπλωματία πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν κάνουμε κάτι».  Εν κατακλείδι λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη:  Η Συμφωνία δεν γίνεται να παραβιασθεί ή να καταγγελθεί, επειδή έχει την υπογραφή της χώρας μας, κάτι που η Νέα Δημοκρατία έλεγε και προεκλογικά (έντιμο). Σε διαφορετική περίπτωση οι διεθνείς Οργανισμοί θα βρουν νομικό «πάτημα» για ακόμα χειρότερες συνέπειες.  Μπορεί να επιδεχθεί αλλαγών, είτε μέσω διαπραγματεύσεων, στο πλαίσιο της ενταξιακής πορεία (ανταλλάγματα στην οικονομία κτλ), είτε αν οι Σκοπιανοί παραβιάσουν την Συμφωνία (δικαστήριο).  Όλα αυτά φυσικά θα είχαν αποφευχθεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε υπογράψει-κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών με την βοήθεια ΑΝΕΛ και λοιπών…  Δείτε το βίντεο από το 24ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου