Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Novartis: 15 στελέχη σε Ελλάδα και Ελβετία κλήθηκαν ως ύποπτα για «ξέπλυμα» χρήματος

Ως ύποπτα για «ξέπλυμα» χρήματος κλήθηκαν από τις εισαγγελικές Αρχές 15 στελέχη της Novartis σε Ελλάδα και Ελβετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής της Εισαγγελίας, Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι της Στέλιος Μανώλης και Χρήστος Ντζούρας, μετά την αποτίμηση στοιχείων της δικογραφίας εντόπισαν ενδείξεις για διακίνηση «μαύρου» χρήματος, την περίοδο 2008-2012.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα κλήθηκαν ήδη για παροχή εξηγήσεων με την ιδιότητα του υπόπτου και ως εκ τούτου το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να προσέρχονται στους εισαγγελείς Διαφθοράς για να λάβουν προθεσμία, ώστε να προετοιμάσουν τα υπομνήματά τους.

Από την έρευνα για τη φαρμακοβιομηχανία, φέρεται να εντοπίστηκαν ενδείξεις για τη διακίνηση «μαύρου» χρήματος, κατά το χρονικό διάστημα 2008-2012, το οποίο φέρεται να έγινε με τη... μέθοδο της δωροδοκίας γιατρών.

Ακόμα, να σημειωθεί πως η έρευνα για τη φαρμακοβιομηχανία συνεχίζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς, η οποία πλέον αναμένεται να εισέλθει και στο θέμα της δωροδοκίας γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου