Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Λιβύη: «Σείστηκε» ο τόπος από τις ιαχές της 21ης ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων λίγο πριν ριχτεί στη μάχη της Τρίπολης. Τα «λιοντάρια» του Χαφτάρ έτοιμα να αντιμετωπίσουν τους ισλαμιστές μισθοφόρους της Άγκυρας. ΒΙΝΤΕΟ

Λιβύη: «Σείστηκε» ο τόπος από τις ιαχές της 21ης ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων λίγο πριν ριχτεί στη μάχη της Τρίπολης
Με τραγούδια και συνθήματα η 21η Ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης», ετoιμάζεται να αναχωρήσει από το στρατόπεδο της στη Βεγγάζη, για τα περίχωρα της Τρίπολης.  Στην περιοχή της λιβυκής πρωτεύουσας....
παρατηρείται πρωτοφανής συγκέντρωση δυνάμεων από όλες τις πλευρές με την τελειωτική μάχη για την απελευθέρωση της πόλης να πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.  Στο μεταξύ η Αεροπορία της Λιβύης βομβάρδισε εγκαταστάσεις του τουρκικού μηχανικού το οποίο κατασκευάζει διάδρομο 4,5 χλμ. νότια και δυτικά του αεροδρομίου της Τρίπολης για την προσγείωση αεροσκαφών της τουρκικής Αεροπορίας.

: National Air Force bombed a Army engineering unit in Banana project apartments complex in . They are constructing a landing strip 4.5km south of airport to be used for landing of Air Force airplanes carrying Mercenaries.

The pride of Libya ’s 21st special forces making final march around their camp before being deployed to .
Watch and listen as our lions roar
Tokara military camp .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου