Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Αρχηγός μουσουλμάνων Λονδίνου: «Σκοπός μας να φέρουμε την Σαρία στην Ευρώπη. Μέχρι τότε είμαστε ειρηνικοί»

Τι έλεγε  ένα χρόνο πριν ο ιμάμης και αρχηγός της μουσουλμανικής κοινότητας του Λονδίνου, Haithamm al-Haddad;
Την τακτική που εφαρμόζουν οι μουσουλμάνοι απέναντι στα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης παρουσίασε σε δήλωσή του ο ιμάμης και αρχηγός της μουσουλμανικής κοινότητας του Λονδίνου, Haithamm al-Haddad.

Στην συγκεκριμένη δήλωση ο συγκεκριμένος ιμάμης παραδέχεται πως υπάρχει σκοπός ισλαμοποίησης και κατάκτησης της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους και μέχρι να αισθανθούν έτοιμοι και ισχυροί να επιβάλλουν την Σαρία θα είναι τα «καλά παιδιά».
Ειδικότερα, δήλωσε πως:
« Σκοπός μας είναι να εισβάλλουν πολλοί μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και τότε θα επιβάλλουμε το Ισλάμ και την Σαρία. Μέχρι όμως να γίνουμε πολλοί, χρειαζόμαστε την ειρηνική συνύπαρξη».
Οι αριθμοί των Μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα μας μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκ. άτομα, ένας αριθμός που αυξάνεται αλματωδώς. Αυτό σημαίνει ότι οι Μουσουλμάνοι σήμερα αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20-25% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.
Για προφανείς λόγους δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία, ή όσα υπάρχουν υποεκτιμούν την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου