Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

"Καημένα" προσφυγόπουλα, λαθρομεταστόπουλα, κάνουν το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σε ελληνικό έδαφος. Αφυπνισθείτε! ΒΙΝΤΕΟ

Περιστατικό που δείχνει πως κάποιοι ήδη ετοιμάζονται, την ώρα που εμείς κοιμόμαστε.
Αντιλαμβάνεστε ΠΟΙΟΙ έρχονται και ΓΙΑΤΙ στην Ελλάδα κατά χιλιάδες;...

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Μιλούν Αραβικά και σχηματίζουν το σήμα των Γκρίζων Λύκων ενώ πιθανότατα περνούν τα σύνορα του Έβρου. Κατά άλλους ίσως το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε στη Σάμο. Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως «ευάλωτοι επενδυτές» βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος ανενόχλητοι ενώ σχηματίζουν το σήμα αυτό είναι άκρως ανησυχητικό.
 
Οι Γκρίζοι Λύκοι (τουρκικά: Ülkü Ocakları) είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική, ενώ η ιδεολογία της βασικά είναι ο παντουρκισμός, η ιδέα δηλαδή για την ένωση και κοινή δράση όλων των τουρκικών φυλών και τη συμβίωσή τους σε μια νέα Τουρκική Αυτοκρατορία.
Αντιλαμβάνεστε ποιοι έρχονται στην Ελλάδα κατά χιλιάδες;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου