Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Πιο χάλια δε γίνεται. Λαθρομετανάστες έρχονται αποβιβάζονται και τους «διασώζουν» από την στεριά! Εκατοντάδες και σήμερα οι αλλοδαποί.

 104555_1_1

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η καθημερινή εισβολή αλλοδαπών στη χώρα, η οποία εξακολουθεί να διατηρεί τα όποια σύνορα έχει ορθάνοιχτα παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια κρίση εθνικού  μεγέθους, ως να φαίνεται και να είναι αποφασισμένη να αυτοκτονήσει....
  Το ΛΣ περιορίζεται στο να «εντοπίζει» τους αλλοδαπούς αφότου έχουν αποβιβαστεί στις ακτές, όπως έγινε σε Αλεξανδρούπολη και Σάμο με συνολικά 136 παράνομους μετανάστες.  Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του λιμανιού της Μαρώνειας, μια πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με συνολικά 39 επιβαίνοντες.  Το σκάφος του ΛΣ αμέσως συνόδευσε το φουσκωτό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.  Στη Σάμο εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 97 άτομα.  Οι 46 εξ αυτών εντοπίστηκαν από πλήρωμα «ναυγοσωστικού» σκάφους του Λιμενικού στη… στεριά, στην περιοχή Τσαμαδού όπου και τους «διάσωσαν» από την… ξηρά.  Οι υπόλοιποι 51 εντοπίστηκαν μέσα σε βάρκα σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού να τους συνοδεύει με ασφάλεια στην περιοχή »Γαλάζιο», για τα περαιτέρω.
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ
27-28/12/2019

Συνολικά 362 λάθρο αποβιβάστηκαν απο 10 βάρκες

ΛΕΣΒΟΣ
1. Σκάλα Συκαμιάς, 44 άτομα
2. Αεροδρόμιο, 47 άτομα
3. Αγριλιά Κρατήγου, 6 άτομα
4. Αεροδρόμιο, 34 άτομα

ΣΑΜΟΣ
1. Τσαμαδού, 46 άτομα
2. Γαλάζιο, 51 άτομα

ΧΙΟΣ
Καρφάς, 27 άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου